Genom Mallas Ögon är bloggen som handlar om mig; Malin, och min familj som består av sambon Johan och de små prinsessorna Nelia 6 år och Mira 5 år och våra bestyr helt enkelt. Häng med till Bjästa, 2 mil utanför Örnsköldsvik vettja !

söndag 21 november 2010

♥Dag 1♥ "Presentera mig själv"

Mitt namn är Malin Catarina Ericsson. Jag är född på Örnsköldsviks BB den 8 september år 1983. Alltså är jag 27 år. Jag har 3 pusselbitar till som gör att jag blir hel som människa; två söta barn, Nelia 5 år, Mira 4 år och min sambo som heter Johan.

Mina helt underbara vänner är galet bra och jag förväxlar dem ofta med änglar.

Jag jobbar inom vården och älskar att jobba med människor. Det är tråkigt att jobba varannan helg, men det går hundra gånger bättre när man vet att man behövs och berikar andra människors liv.

När jag var liten kallade jag mig själv för "Malla-Kacka" och det var helt enkelt ett snabbare och bättre sätt att säga Malin Catarina.

Jag bodde i Sidensjö som nyfödd, men Skorped blev den by där jag växte upp. En underbar by och en jättetrevlig skola där man fick vara barn länge.
Numera så är jag Bjästa-bo, har precis flyttat in i vårt drömhus, men Skorped har alltid en alldeles särskild plats i mitt hjärta !

Om jag skulle beskriva mig själv så skulle jag nog säga sprallig, impulsiv, glad, omtänksam och påhittig. Jag blir lika förvånad varje gång som någon beskriver mig som lugn, men jag kanske är mer sprallig på insidan.. Hahaha...
Jag älskar att göra andra människor glada, musik, umgås så mycket som det går, att skratta och hatar mest av allt att bli skrämd !

2 kommentarer: