Genom Mallas Ögon är bloggen som handlar om mig; Malin, och min familj som består av sambon Johan och de små prinsessorna Nelia 6 år och Mira 5 år och våra bestyr helt enkelt. Häng med till Bjästa, 2 mil utanför Örnsköldsvik vettja !

söndag 15 januari 2012

Bloggen lever...

... Emellanåt iaf.. Vet faktiskt inte varför jag inte haft nån skrivlust, men just nu är jag här! Ligger i sängen med mina små hjärtan som sover sött, snarkaren har vi skickat till Miris rum för vi tjejer tänkte vara lediga imorgon och sova ut, då vill vi inte bli störda med en massa snooze vid 6-tiden.. :)

Min helg har mestadels tillbringats på jobbet, men lite annat har jag väl hunnit med också. Igår slutade jag 20.15 och då åkte jag och Agnes till Skortsjö till Hanna och Patrik där resten av gänget var. De åkte skoter hela dagen och sen var det då pizzabakning hos Patrik och Hanna. På tal om skoter så har vi bytt den här veckan. Johan och Max drog iväg nästan till Åre och hämtade den i fredags. Men på lördagen skedde dessvärre en liten olycka med den.. Men det ska väl ordna sig..

Idag innan jobbet gjorde jag och Johan en stor, härlig sallad och bjöd svärisarna på lunch. Trevligt!Bjuder på en liten brasa från förnätragatan! Sov gott!
2 kommentarer: