Genom Mallas Ögon är bloggen som handlar om mig; Malin, och min familj som består av sambon Johan och de små prinsessorna Nelia 6 år och Mira 5 år och våra bestyr helt enkelt. Häng med till Bjästa, 2 mil utanför Örnsköldsvik vettja !

fredag 12 augusti 2011

Rätt svar !

Gissningarna jag fick på den mystiska bilden:


Nåt instrument, eller djurfälla av något slag. Eller nåt verktyg man använder till cigarrer?
Av Linn på Gissa! på 2011-08-11

En multipel råttfälla :D kanske haha
Av Sandra B på Gissa! på 2011-08-11

Ser ut som två bilar på rad...
Av Katrin på Gissa! på 2011-08-11

Klädhängare? :)
Av Linn på Gissa! på 2011-08-11
Monica Ericsson Ett radhus för fåglar och pinnarna som sticker upp är deras torkvindor......:)

Martin Källgren lätt! =)..det är en råttfälla =)hehe




Och rätt svar ääääääääär.......

En råttfälla som Maggie Källgrens pappa tillverkat !

Man spände alltså ner en sträng från de där krummelurerna där uppe och sen stack man in en tråd i varje hål där nere och stoppade in nåt gott, Så när råttan ville åt t.ex osten så var han tvungen att bita av en tråd och då blev den stackars råttan stryp av tråden... Påhittigt !

De som svarade rätt är:


Linn Johansson, en barndomsvän och tremänning som hittat kärleken och flyttat ner till Rottne. Där bor de tillsammans med de tre buskillarna Milton, Ville och Liam. Linn kan alla texter på de låtar som hon någonsin hört och när hon sjunger dem så gråter hon.. :)


Sandra Bylund Bergman, min kompis Malins söta lillasyster och en gammal fotbollskompis som ursprungligen kommer från Bonäset. Har fyra barn hemma i Docksta och är den gladaste supermamman !


Martin Källgren, min vän Agnes storebror som spelat i dansband och just nu är skadad från fotbollen i Sidensjö IKs herrlag. Kör lastbil åt Grundbergs. Det är alltså Martins morfar som tillverkat den här råttfällan.

1 kommentar: